Du gamle måne/Bagateller

Bagateller var en del af et potpourri  bestående af Ti små snavsede fingre, Der er måske en lille pige som drømmer om dig og Dumme Gigolo. En række sange jeg virkelig godt kunne li at spille med min fars orkester.

Da jeg begyndte at arbejde med sangene, kunne jeg bare ikke rigtig få det til fungere sammen. Rent tekstligt syntes jeg ikke der blev fortalt en historie. Jeg kunne fornemme det ikke ville holde i dag. Så jeg besluttede at arbejde alene med Bagateller.

Efter at have arbejdet lidt med den, begyndte jeg intuitivt at koble Du gamle måne på som afslutning. Jeg kunne jeg mærke at det fungerede godt. Og til sidst blev det så til at jeg starter og slutter med Du gamle måne hvilket runder historien godt af. Jeg forestillede mig at jeg stod og sang historien til månen.

Download på iTunes

Du Gamle Måne/Bagateller

Afspil på Spotify

Du Gamle Måne/Bagateller

Kai Normann Andersen

Kai Normann Andersen debuterede 1919 som kapelmester. I 1924 skrev han Du gamle måne til Arne Weel. Med tonefilmens komme blev han en flittigt benyttet filmkomponist med musik til lystspil som George Schneevoigts Odds 777 (1932) med Liva Weel og Børge Müller Alle går rundt og forelsker sig og Mød Læs videre Pigen og Søndenvinden

Du gamle måne/Bagateller

Bagateller var en del af et potpourri  bestående af Ti små snavsede fingre, Der er måske en lille pige som drømmer om dig og Dumme Gigolo. En række sange jeg virkelig godt kunne li at spille med min fars orkester.

Da jeg begyndte at arbejde med sangene, kunne jeg bare ikke rigtig få det Læs videre Pigen og Søndenvinden

Den første single

Den første single er udkommet og tilgængelig på iTunes og Spotify.

Den indeholder sangene Du Gamle Måne/Bagateller (potpourri) og Pigen Og Søndenvinden.

På singlen medvirker:

Michael Vesterskov: Lead Vokal, Guitar, Ukulele, Omnicord, Wurtlitzer.

Samuel Hällkvist: Pedel steel

Simon Læs videre Pigen og Søndenvinden