Ny single ‘Lysene tændes i byen’ udkommer til radiostationer d.12 februar 2016

D. 29 februar udkommer albummet Bagateller min første cd med coversange. Jeg var ude og spille med min far fra jeg var 11 år gammel. Det er danske evergreens fra dengang der de seneste år er dukket op i min hukommelse og nu er blevet til et album.

Udover de gamle festsange i mine fortolkninger, er der på albummet en helt ny sang som aldrig har været udgivet før. Sangen er skrevet i 1960 af Jørgen Bjørno og Carl Johan Iversen og hedder: Lysene tændes i byen.

Lysene tændes i byen blev ofte spillet i mit barndomshjem af den Aalborgensiske vokalgruppe Sunny sides hvor min far var forsanger. Sunny sides udgav dengang plader og medvirkede i TV udsendelser.

Jeg har altid elsket den sang og jeg tror at Lysene tændes i byen var blevet en et hit, hvis den dengang var blevet indspillet på plade, den har lidt at samme stemming som Når lygterne tændes.

Download på iTunes

Du Gamle Måne/Bagateller

Afspil på Spotify

Du Gamle Måne/Bagateller